Світ Helukabel

2018-06-29

Разом з восьмим випуском журналу Power пропонуємо у трохи незвичний спосіб зазирнути в середину світу Хелукабель! На ілюстрації у стилі віммельбух (вельми популярному у наш час) можна прослідкувати як побажання покупця перетворюються на кабель з потрібними характеристиками: шлях кабелю починається від замовлення, що отримує відділ продажу, проходить через процеси розробки, виготовлення та тестування, та всіма доступними засобами готова продукція доставляється щасливому замовнику. Деякі з зображених героїв представлені нижче з коротким описом характеру роботи.

Відкрите для себе Helukabel з нового боку!

СЕМ МЕНЕДЖЕР ПРЕДСТАВНИЦТВА HELUKABEL

Близько 40 представництв Helukabel по всьому світу опікуються замовленнями своїх покупців.

ДЕРЕК КОНСТРУКТОР-РОЗРОБНИК

Якщо не вдається знайти потрібний кабель у нашому каталозі, наша команда розробників у Віндсбаху завжди готова допомогти. Інженери Хелукабель мають фах та досвід, достатній щоб виготувати кабель під потреби кожного покупця.

ЛАУРА ЛАБОРАНТ

Які б не були складні вимоги: чи екстремальний холод, чи реакція на хімічні сполуки або стійкість до механічних пошкоджень, кожний кабель проходить точне випробування у центрі досліджень та розвитку на відповідність потребам замовника.

ТЕДДІ ТЕХНІК

Технік Тедді та його колеги знають устаткування та обладнання всього заводу у Віндсбаху як всередині так і зовні ! Саме їх досвід робить виробництво високоякісним!

ВІЛЬЯМ ПАКУВАЛЬНИК

Пакувальник Вільям та його колеги збирають кожне замовлення з ретельністю та піклуванням, завжди перевіряють що продукція безпечно складена для транспортування

ТРЕВОР ВОДІЙ ФУРИ

Більше 40 тисяч найменувань продукції завжди готові до відправлення та кожного дня доставляються до більше ніж 200 країн. Ми доставляємо товари швидко землі, повітрі та морі!


Повернутись до переліку останніх новин